Hunt kaže da je dobio otkaz, šokirani White se javio s ljetovanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2014 18:05h Autor:

Mark Hunt

Mark Hunt bez ikakve sumnje spada među atraktivnije teškaše u UFC-u. Njegovi nastupi rijetko kad razočaraju fanove, a krvi obično ne nedostaje.

Bilo bi stoga vrlo čudno da se UFC odrekne takvog borca, pogotovo u vrijeme kad se nalazi usred pripremnog razdoblja za nastup na UFC Fight Nightu 52 koji će se u drugoj polovici rujna održati u Japanu, a upravo su on i Roy Nelson glavne zvijezde.

No, u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji znale su se događati i čsunije stvari, pa su se mnogi uplašili nakon dvije Hunterove Twitter poruke.

"Postao sam nezaposlen i to je sranje. Nije moj izbor ljudi, od toga da sam uzbuđen zbog nadolazećih borbi do nezaposlenosti sam došao u samo jedan dan. Ovo je sranje", napisao je Hunt na Twitteru.

Fanovi su brzo reagirali, zasuli su Danu White pitanjem što se dogodilo, ali čini se da ni predsjedniku UFC-a nije jasno što to novozelandski borac priča. "K vragu ne, Hunt nije dobio otkaz. To je najgluplja stvar koju sam ikad čuo", reagirao je White sa svog ljetovanja. Ostaje tako otvoreno pitanje o kakvom to Hunt otkazu priča…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI