Hunt: Očekujem da ću nokautirati onog napucanog majmuna Overeema

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.03.2017 17:05h Autor:

Alistair Oveerem & Mark Hunt

Uz dvije uzbudljive borbe za naslov na UFC-u 209 ovog vikenda možda ste već zaboravili da popis borbi uključuje i obračun između Marka Hunta i Alistaira Overeema. Revanš teškaškog dvojca otvorit će glavni dio programa priredbe u lasvegaškoj T- Mobile Areni.

Hunt prezire borce koji koriste steroide, a nakon što je saznao da je kompanija uoči njegove posljednje borbe na UFC-u 200 skrivala pozitivne nalaze Brocka Lesnara koji ga je porazio odlukom, “Super Samoan” je čak pokrenuo sudski postupak protiv UFC-a.

Budući da je Overeem 2012. pao na doping testu zbog povećane količine testosterona Hunt niti o Nizozemcu nema visoko mišljenje i želi mu se osvetiti za poraz iz 2009. u Japanu.

“Očekujem da ću nokautirati tog prevarantskog napucanog šupka” rekao je Hunt na Q&A-u za UFC 209. “Lagano je, da budem iskren. O njemu imam isto mišljenje kao i ostatku tih varalica na steroidima. Ne volim ih. Ne bi trebali biti ovdje. Stoga, bit će mi zadovoljstvo boriti se s nekim poput Alistaira, naročito u revanšu,.”

“Na Overeema gledam isto kao i na Brocka Lesnara i ostatak tih prevarantskih klošara. Oni ne bi trebali biti ovdje. Trebaju se riješiti svih tih ‘luzera.’ Ne zaslužuju se boriti s najboljim borcima na svijetu. Ne rade ništa osim što se bodu iglama u guzicu.”

“Uključute se (na UFC 209) da vidite kako ću nokautirati tog napucanog majmuna, i zatim idem dalje na idućeg protivnika. To će biti sjajna večer.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI