Hunt odgovorio Lesnaru: Moji udarci neće samo ukloniti hrđu, sve će biti gotovo u prvoj rundi

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2016 15:08h Autor:

Mark Hunt

Sasvim očekivano, Brock Lesnar je objavom povratka postao glavna vijest svih borilačkih portala. Pred bivšim teškaškim prvakom su se redali brojni intervjui, a u jednom od njih dotaknuo se i teme ‘ring rusta’ i tom prigodom izjavio: “Nadam se da ću u trening kampu skinuti hrđu sa sebe, vjerujem da hoću, ali ako se to ne dogodi Mark će ju skinuti s mene u prvih deset sekundi borbe, a zatim pripazite.” Takva izjava došla je i do Marka Hunta koji je iznio svoju prognozu njihovog okršaja.

“Vjerujem da će Brock napraviti ono što najavljuje i pokušati preseliti borbu u parter. Bivši sam K-1 svjetski prvak tako da nije nikakva tajna da mi je stojka jača strana, ali on bi se trebao prisjetiti da nije jedini lik koji me pokušao rušiti. Naviknuo sam se na to otkako sam se počeo baviti MMA-om. Za njega je ključno izbjeći da mu usne ne završe u publici dok to bude pukušavao”, izjavio je Hunt za MarkHunt.TV.

U nastavku intervjua “Super Samoan” je odlučio dati nešto detaljniju prognozu dvoboja koji nas čeka 9. srpnja u T-Mobile Areni.

“Učinit ću ono što i inače radim. Bit ću jednostavan i kada stavim svoje šake na njegovo lice, učinit ću puno više od uklanjanja same hrđe, on će biti gotov. Nemam ništa protiv njega, ali mislim da će sve biti gotovo u prvoj rundi”, zaključio je Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI