Hunt prozvao Barnetta pa se predomislio: Želim nekoga rangiranog iznad mene (VIDEO)

UFC 27.06.2016 13:00h Autor:

Inside MMA

Mark Hunt ima posebnu čast 9. srpnja prirediti povratničku dobrodošlicu bivšem prvaku i WWE zvijezdi Brocku Lesnaru. No unatoč činjenici što će se u sunalslovnoj borbi UFC 200 priredbe u Las Vegasu obračunati s jednom od najvećih zvijezda u povijesti organizacije “Super Samoan” ne vjeruje da će ga pobjeda približiti novom napadu na pojas.

“Pobjeda za mene neće napraviti ništa u pogledu rankinga, ali naravno učiniti će puno za moju reputaciju jer on je tako veliko ime”, otkrio je Hunt legendarnom Basu Ruttenu i Joshu Barnettu gostujući na emisiji Inside MMA.

“Mislim da me pobjeda neće približiti borbi za naslov, samo će učiniti moje ime još većim. Budimo iskreni, Brock nije ni u top 10.”

Hunt je zatim na revanš pozvao gost voditelja i osmorangiranog teškaša Josha Barnetta, od kojeg je 2006. izgubio u Japanu, no nakon što mu je “Warmaster” otkrio da je rangiran ispod njega Hunt je u šali povukao poziv.

“Čekaj, stani. Ako si ispod mene onda možemo plesati kasnije. Želim nekoga tko je rangiran iznad mene (smijeh)” našalio se Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI