Idući protivnik Codya Garbrandta trebao bi biti Takeya Mizugaki na UFC 202

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2016 19:33h Autor:

Cody Garbrandt

Ako je vjerovati onome o čemu pišu elitni MMA portali, iduća borba Codya Garbrandta trebala bi biti protiv Takeye Mizugakija na UFC 200 eventu.

Garbrandt je sve oduševio pobjedom u svom prošlom nastupu, kad je prije tjedna tjedna nokautirao Thomasa Almeidu, čime je pokazao da ima što ponuditi u vrhu UFC-ove bantam divizije. UFC mu sad planira dati malo drugačiji ispit.

Jer Takeya Mizugaki je borac potpuno suprotnog stila od agresivnog Almeide. Neki ga MMA fanovi čak zovu najdosadnijim borcem u povijesti UFC-a, a činjenica da su čak 22 od njegove 32 borbe otišle do sudačke odluke tome ide u prilog. Riječ je o vrlo izdržljivom japanskom borcu, koji svaku borbu pametno radi i skuplja bodove te na taj način i podosta djeluje na psihu svog protivnika. Ukratko, Mizugakijev cilj je naživcirati protivnika do te mjere da uspije borbu odvesti “na svoj mlin.”

Garbrandta se vjerojatno ovom borbom želi dodatno testirati, posebno ukoliko ga UFC vidi u borbi protiv Dominicka Cruza, čiji je stil pomalo sličan Mizugakijevom. U svakom slučaju, ova borba još nije službeno potvrđena, no rijetko kada ovakve stvari ispadnu netočne. UFC 202 održava se 20. kolovoza, a predvode ga Conor McGregor i Nate Diaz u dugo očekivanom revanšu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI