Iduće godine mogli bi gledati Jonesa protiv Overeema ili Dos Santosa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2012 10:06h Autor:

Jon Jones

UFC nam priprema za iduću godinu nekoliko zaista fantastičnih mečeva, a nemojte ostati iznenađeni ako jednog dana Dana White objavi kako je upravo dogovorio da se Jon Jones bori protiv Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema.

Chat Dana White i MMA fanova ovog tjedna donio nam je mnoštvo zanimljivih informacija, a gotovo neprimijećeno umalo se provukla jedna izuzetno zanimljiva najava predsjednika UFC-a o aktualnom prvaku njegove organizacije u poluteškoj kategoriji. Naime, otkrio je planove Jona Jonesa da iduće godine napusti polutešku kategoriju i pridruži se društvu u kojem se trenutno nalazi ekipa poput Juniora dos Santosa, Alistaira Overeema, Caina Velasqueza…

Jones u travnju iduće godine brani titulu protiv Chaela Sonnena, a to bi mu, prema svemu sudeći, vrlo lako mogla biti i posljednja obrana u poluteškoj kategoriji. Detaljnijih informacija još uvijek nema, vjerojatno ih ni neće biti tako skoro, ali i sama najava Whitea o Jonesovim planovima dovoljna je da zagolica maštu MMA fanova.

Tko ne bi volio u oktogonu vidjeti Jonesa protiv primjerice Dos Santosa ili Overeema. Brojke gledanosti definitivno bi otišle u nebo u slučaju realizacije jedne od tih borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI