Imamo datum i mjesto velikog okršaja Jones VS Sonnen!

UFC 06.11.2012 09:37h Autor:

Jones i Sonnen

Prva polovica iduće godine donijet će nam nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva u UFC-u, a među njih definitivno spada i okršaj Jonesa i Sonnena. Napokon je službeno objavljen datum i lokacija održavanja priredbe.

UFC uvelike radi na rasporedu svojih priredbi za iduću godinu, najavljene su tako jučer i četiri priredbe koje bi se trebale održati tijekom cijele godine, a one bi bile emitirane na Foxu.

Raspored je sljedeći:

UFC on FOX 6 – 26.01.2013. (United Center, Chicago, Illinois)
UFC on FOX 7 – 20.04.2013.
UFC on FOX 8 – 27.07.2013.
UFC on FOX 9 – 14.12.2013.

No, nama puno zanimljivija informacija glasi ona o jednoj priredbi koja će biti održana u travnju, kao što se od samog početka i nagađalo, no sada je to sve ipak službeno potvrđeno. Priredba, naziv joj još uvijek nije poznat, na kojoj ćemo gledati veliki okršaj između Jona Jonesa i Chaela Sonnena za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji održat će se 27. travnja u Prudential Centeru u Newarku, New Jersey.

Tko bi se uz Jonesa i Sonnena još mogao boriti tog dana trenutno ipak nije poznato, no Dana White je najavio da ćemo imati priliku gledati još neke velike mečeve u Newarku. Kapacitet dvorane je gotovo 20 tisuća gledatelja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI