Intervju s Nickom Diazom koji se ne propušta ako ste njegov fan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2015 10:24h Autor:

Nick Diaz - njemu najdraža fotografija

Nick Diaz je MMA borac kojeg ili obožavate ili mrzite. No, mrzili ga ili voljeli, borilačko umijeće mu ne možete zanijekati. Njega je dokazao u najtvrđim borilištima svijeta. BJ Penn, Paul Daley, Frank Shamrock, Takanori Gomi i Robbie Lawler, samo su neki od boraca koje je pobjeđivao u bogatoj karijeri. Osim vrhunskih rezultata, čitavu karijeru ga prati i kontroverza. Nick Diaz, naime, uvijek kaže točno ono što misli i napravi ono što u tom trenutku želi. On ne mari za stotine novinara koji ga čekaju na press konferenciji. Ukoliko je odlučio duže spavati, novinari će čekati. I možda neće nikada dočekati. Ali to je Nick Diaz. Borac bez kojeg MMA svijet ne bi bio isti.

U sjajnom intervjuu za Underground Forum, Diaz je progovorio o nekim zanimljivim temama. Evo sažetka! Napominjeno da bi svi oni s manjom tolerancijom na prostote možda ovaj članak trebali propustiti…

O najboljoj fotografiji:

"Najbolja fotografija mene koju je netko snimio nije nastala od strane UFC-a gdje bih trebao ispasti dobar u promotivne svrhe. Nisam imao vremena za takva sranja jer sam se borio 3 do 5 puta godišnje. Za takva snimanja trebate propustiti čitav dan treninga, a to ja nisam želio jer sam htio trenirati za velike stvari. Jednog dana je u dvoranu ušao jedan momak i uslikao me. Ne znam niti danas tko je. Hvala mu što je čekao da trening završi i da me uslika."

O Las Vegasu:

"Las Vegas je jebena predstava. To sranje neće mene zavesti. Svaki borac želi tamo živjeti. Šalite se? To su jebeni seronje. Meni je to OK jer to pokazuje koliko su svi glupi. Ne mogu dočekati da se borim protiv njih jer su takvi glupani."

"Uz njih su neke jebene sisate umjetne trebe, kurvetine, sve su do zadnje kurvetine. Sve pokušavaju se krpati uz nekoga. Ako neće oni, doći će neki starac. Ja u tom gradu ne mogu biti više od tjedan dana. Iskreno, mrzim ga. Kad zaradim nešto novca preselit ću se u mali gradić, sagraditi si malu kućicu s vinogradom sa strane. Gdje ću moći gađati zečeve iz kuće i nitko mi ništa neće moći prigovoriti. To bi me usrećilo."

O steroidima:

"To uzimaju oni koji više ne žele trenirati, kojima se ne da. Bolje je da se napijete nego da se pucate iglom u guzicu.  Volio bih da su steroidi legalni, zato što bi to tim seronjama dalo priliku da pokušaju napraviti nešto i da onda dobiju po pički. Tu dolaze do izražaja borci poput mene, koji imaju konstantu."

O Takanoriju Gomiju:

"Gurnuo je glavu gore i bacio neki udarac i pogodio me. Mislio sam si: ti mala pičkice? Bacio je neki Hadukan ili neko sranje. Ali razbio sam ga na kraju. Ali da vam kažem, taj mali čovjek je snažan. Udarao sam ga kao vola, ali on se vraća s tim karate sranjem. Iskreno, može itekako udariti. Sjebao mi je oko u tom meču. Tada sam ga srušio i prodao mu gogo platu. To se rijetko viđa u MMA-ju. Tko je u MMA-ju nekoga završio gogo platom osim mene?"

O kompjutorima:

"Nakon zadnje borbe sam kupio jedan. Ali nemam blage veze kako to radi i nemam nikakve namjere chatat s vama kujama."

O djevojkama:

"U dobra stara vremena Ninđa nije imao djevojku koja ga je čekala na drvetu da odradi svoja sranja."

O marihuani:

"O da… To sranje ima ljekovite moći. Preporučio bih je svakom borcu, posebno onima koji piju. Ako se napijete, ne možete očekivati da ćete sljedeći dan trenirati 100 posto, a ukoliko zapalite džoint, sljedeći dan ćete biti na 110 posto. Većina tih seronja uzima Vicotin i piju alkohol. Vrlo brzo propadnu."

"Ako si stalno napušen, onda ne možeš pronaći ljude s kojima ćeš trenirati. Ali ako se napušite svi zajedno i odete na trening, tada ćete shvatiti poantu. Bit će to nezaboravno iskustvo koje više nećete mijenjati."

"To što je trava nelegalna je malo paranoično, zar ne? Što je Bog napravio grešku? Ako pretpostavimo da je Bog stvorio svijet i sve na njemu, onda je stvorio i marihuanu. Treći dan je stvarao biljke, vjerojatno se i sam napušio taj dan."

"Da se zna…vjerujem da bi netko trebao javno reći: pušenje trave je dobro za MMA. Ovo je neko novo doba i neko novro vrijeme. Ovo je… koja je jebote godina? Ne znam, zato što samo treniram i napušavam se, možda sam trebao obratiti pažnju na neke druge stvari."

"Borci, ako imate prijatelje koji se isto napušavaju, probajte trenirati napušeni. Ako ste napušeni, poslije treninga ćete svi zajedno ići u trgovinu, kupit ćete hranu i ići kod nekoga je spremiti. Ako pijete, onda ćete pokušati završiti trening ranije da bi stigli do noćnog kluba kako bi upoznali nekoga i bla bla bla. Gledajte, bolje je trenirat, jest, napušit se, zaspat i opet trenirati ponovno. Razumijete?"

"Ja sam tu gdje jesam djelomično i jer pušim travu."

Je li bio napušen tijekom ovog intervjua?

"Možda jesam, možda nisam. Možda se jebite svi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI