Izašla prva produžena UFC 191 najava (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2015 20:00h Autor:

Demetrious Johnson i John Dodson

Pristigla je prva produžena najava za UFC 191, event koji predvodi borba za titulu u muha kategoriji koju su fanovi dugo čekali, revanš Demetriousa Johnsona i Johna Dodsona. Osim njih, fanove bi trebao oduševiti duel dva bivša teškaška prvaka, Franka Mira i Andreia Arlovskog.

Prva borba Demetriousa Johnsona i Johna Dodsona bila je sjajna. Pet rundi akcije, brzine i dinamike, no pojas je na kraju ostao kod prvaka, koji još ne zna za poraz u kategoriji do 51.5 kilogram. Dodson vjeruje kako je Johnsonova prednost bila ta što je već doživio borbu u pet rundi te vjeruje kako će mu oduzeti pojas. Naravno, prvak vjeruje da se neće promijeniti ništa od njihove prve borbe, jedino da pobjeda može biti samo još uvjerljivija.

A u sunaslovnoj borbi sastat će se dva teškaša za koje su mnogi vjerovali da su njihove karijere gotovo. Mnogi su upitnici bili nad glava kad je Andrei Arlovski dobio novi UFC ugovor, a i za Franka Mira su se ljudi čudili kad mu je UFC dao još jednu priliku, nakon četiri poraza. Sad su obojica pred novim napadom na vrh, a pobjednika sigurno čeka velika nagrada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI