Izazivači u srednjoj bi se mogli načekati – Bisping tvrdi da su GSP i UFC blizu dogovora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2017 16:02h Autor:

Bisping, White i GSP

Michael Bisping je izgleda došao do nekoliko zanimljivih informacija.

UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji se još uvijek oporavlja od operacije dok potencijalni izazivači za njegov pojas strpljivo čekaju u redu. U toj je utrci, prema riječima Dane Whitea, glavni favorit Yoel Romeno, no izgleda da postoji mogućnost po kojoj bi se Kubanac mogao načekati više od očekivanog.

Naime, Bisping se pomirio s činjenicom da mu je Romero idući izazivač, ali tu bi borbu odgodio ukoliko se ponudi ona s Georgesom St. Pierreom koji je navodno jako blizu postizanja dogovora s UFC-om od kojeg traži borbu s “The Countom”.

“Ako mi UFC ponudi GSP-a, onda mislim da bih zbog gigantske zarade prvo prihvatio tu borbu pa tek nakon toga odradio onu s Yoelom. No ja trenutno samo pretpostavljam. Izgledi su veći da će mi idući protivnik biti Romero. Nisam imao nikakve novije razgovore s UFC-om, ali znam da mi je Georgesov trener nedavno rekao da su oni blizu postizanja dogovora i da se GSP želi boriti sa mnom. Ja sam borac na kojeg ciljaju, tako da ta borba nije nemoguća. Ipak, u ovim ću trenucima pretpostavljati da je Yoel idući za mene”, izjavio je Bisping u razgovoru s Arielom Helwanijem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI