Izmjene na UFC 178, Cerrone protiv Greena, a Masvidal protiv Krausea

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.08.2014 12:49h Autor:

Donald Cerrone

Nakon što je UFC 178 dobio svoju novu glavnu borbu, čelništvo organizacije odlučilo se na još neke poteze, kako bi ovog sjajnom eventu, barem djelomično pokušali vratiti prvobitnu atraktivnost. Tako se Jorge Masvidal i Bobby Green ipak neće sastati, nego je svaki dobio novog protivnika.

Donald Cerrone (24-6, 11-3 u UFC-u) odradit će svoju četvrtu borbu ove godine i čak petu u posljednjih dvanaest mjeseci, kad 27. rujna nastupi na UFC 178 eventu. Kauboj je odmah nakon svog posljednjeg meča zatražio novog protivnika, a UFC mu je na ovaj način ostvario tu želju.

A njegov protivnik bit će Bobby Green (23-5, 4-0 u UFC-u), borac koji je krajem srpnja došao do vrijedne pobjede protiv Josha Thomsona, čime se probio među glavne kandidate za napad na pojas prvaka. Prvobitni plan je bio da se Green na ovom eventu sastane s Jorgeom Masvidalom, no znajući pretenzije Greena i Cerronea, ovo je puno smislenija borba.

Tako je bez protivnika, ali samo na kratko, ostao Jorge Masvidal (27-8, 4-1 u UFC-u), koji je već po drugi put ostao bez dogovorene borbe preko Greena. Iako je trash talk između ova dva borca već dobrano uzeo maha, ipak će susret morati pričekati, budući da se Masvidal sastaje sa Jamesom Krauseom (21-5, 2-1 u UFC-u), koji je svoj jedini UFC poraz doživio upravo od Bobbya Greena.

Ovim promjenama, već sad spektakularni UFC 178 postao je još jači, a mnogi tvrde kako je najmanje zanimljiva borba ona glavna, između Demetriousa Johnsona i Chrisa Cariasa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI