Jacare: “U UFC-u postoji samo jedan lik s kojim se zaista ne želim boriti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.03.2017 13:07h Autor:

Ronaldo Souza

Ronaldo Souza će 15. travnja podijeliti oktogon s Robertom Whittakerom, ali daleko je to od borbi kojima se nadao.

Čim je svladao Tima Boetscha, “Jacare” je zatražio revanše s Lukeom Rockhodom i Yoelom Romerom, ali morao se zadovoljiti susretom s australskom zvijezdom u usponu.

Svo to čekanje na okršaje koje priželjkuje, moglo bi jednog dana dosaditi Brazilcu koji je na druženju s medijima u Rio de Janeiru otkrio kako motivaciju još uvijek ima, ali da bi isto tako bez ikakvih problema okončao karijeru ako osjeti da je za to pravi trenutak.

Ovaj BJJ majstor ovom je prigodom i podsjetio na to kako u UFC-u postoji samo jedno lice s kojim se ne želi susresti u oktogonu.

“Svi vide da sam uzbuđen i da tražim borbe. Nažalost, ovo nije ona koju sam želio. Htio sam Lukea i svi to znaju. Kao što znaju i da sam upitao za Romera. No bit ću iskren, u UFC-u postoji samo jedan lik s kojim se zaista ne želim boriti, a to je Gegard Mousasi. On donosi probleme. Već sam se borio s njime i istina je da je to bio moj dobar, a njegov loš dan. Sve ćete vidjeti u njegovoj borbi s Chrisom Weidmanom. Vidjet ćete koliko je Mousasi dobar”, izjavio je Souza te se uz to i požalio kako mu pobjeda na Gegardom nije donijela ‘title shot’.

Podsjetimo, Ronaldo i Gegard ukrstili su rukavice u dva narvata. Mousasi je slavio u borbi za upražnjeni Dream pojas (2008.), dok mu se brazilski borac osvetio u rujnu 2014. na UFC-ovoj 50. priredbi iz Fight Night serije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI