James Krause prošao tri operacije da bi se riješio stafilokoka, šav na nozi izgleda jezivo (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2017 23:41h Autor:

James Krause

Sjajni UFC borac te u posljednje vrijeme sve bolji trener, James Krause, objavio je fotografije iz bolnice, gdje je prošao kroz čak tri operacije prije nego se riješio stafilokokne infekcije. Po izgledu njegove noge vidimo da uistinu nije bilo lako.

Krause je prije otprilike dva tjedna završio sa snimanjem 25. sezone Ultimate Fightera, kojoj je pristupio iako je standardan član promocije s dvije pobjede u nizu. Kako je sam izjavio, infekcija se pojavila tijekom bivanja u showu, ali se podvrgnuo liječenju tek nakon završetka snimanja.

Na Instagramu je objavio kako je u bolnici proveo deset dana, tijekom kojih je prošao kroz tri operacije, ali da se infekcije napokon riješio. Tijekom boravka u bolnici je redovno obavještavao fanove o napretku, pa tako donosimo seriju njegovih Instagram objava.

Inače, budući da je s takvom infekcijom ostao u showu do kraja, vrlo lako je moguće da je Krause, koji je jedini od 14 sudionika u kuću ušao kao aktualni vlasnik UFC ugovora, dogurao do finalne borbe. Emitiranje sezone započinje 19. travnja, dok bi finalni event trebao biti unutar “International Fight Weeka” u srpnju. Dovoljno vremena da se Krause do tada u potpunosti oporavi i pripremi, ukoliko je on jedan od dva finalista “The Comeback” sezone.

Krause je inače vlasnik pro skora 23-7, od čega četiri pobjede i tri poraza otpadaju na UFC, a u posljednje vrijeme se iskazao kao vrlo talentiran trener. Naime, on je pripremio Tima Elliotta za borbu protiv Demetriousa Johnsona, a njegova borkinja Megan Anderson trenutno je Invicta prvakinja perolake kategorije.

Objavu dijeli James Krause (@thejameskrause)

Objavu dijeli James Krause (@thejameskrause)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI