Je li Bisping mogao ranije do naslova da su na vrijeme postrožene doping kontrole?

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2016 16:41h Autor:

Michael Bisping (Facebook)

Deset godina je Michael Bisping čekao na priliku koju je raširenih ruku dočekao i postao UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji. Sada kada je ostvario svoj san, mnogi se pitaju je li on mogao uraniti da su se kojim slučajem ranije uvela postrožena pravila i učestalije doping kontrole.

Upravo se to ovih dana pitao umirovljeni MMA borac Brendan Schaub, a nešto je na tu temu progovorio i sam Bisping kada ga je Megan Olivi upitala: “Možeš li vjerovati da si gotovo pa čitavo desetljeće čekao na borbu za naslov?

Bisping je često isticao kako je jedan od rijetkih koji su ostali “čisti” tijekom cijele karijere, a njegov odgovor na ranije postavljeno pitanje vam donosimo u nastavku članka.

“To je suludo, ne možete dobrog čovjeka stalno zadržavati. Iz raznih razloga, neki ljudi nisu željeli da dođem do svoje prilike. Pobijedio sam Chaela Sonnena, ali suci su rekli ne, borio sam se s likovima na TRT-u. Dan Henderson je bio toliko narokan da je bio van sebe. Nisam ni znao da TRT postoji dok je on bio na njemu. Zatim Vitor, nemojte da započinjem s tim. Napokon dobijem svoju priliku u izjednačenim uvjetima, bez steroida i pogledajte rezultat – četiri pobjede u nizu i upravo sam nokautirao prvaka”, izjavio je Bisping nakon pobjede nad Lukeom Rockholdom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI