Jedan je komentar Dominicka Cruza posebno inspirirao ‘Korejskog zombija’ uoči povratka u oktogon

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2017 11:12h Autor:

Chan Sung Jung (Instagram)

Veliki povratak u oktogon, Chan Sung Jung je okrunio nokautiravši Dennisa Bermudeza sredinom prve runde glavne borbe UFC Fight Night 104 priredbe. Pauza od otprilike tri i pol godine nije previše utjecala na bivšeg izazivača koji je nakon pobjede dio zasluga pripisao i Dominicku Cruzu.

I Cruz je baš poput Junga osjetio dugačku pauzu na vlastitioj koži, samo što su njegovu uzrokovale ozljede, dok su na onu južnokorejskog borca utjecale vojne obveze. Upravo su pojedini komentari, u kojima je bivši prvak bantam kategorije negirao postojanje ‘ring rusta’, inspirirali “Korejskog zombija” pred povratak u kavez.

“Pokušao sam objasniti da ne postoji stvar poput ‘ring rusta’. To postoji samo u slučaju da ne trenirate dovoljno. Zapamtite, ‘ring rust’ nije ništa više od mentalne slabosti”, glasio je Cruzov komentar nakon što je početkom prošle godine svladao T.J. Dillashawa, a sada se istog prisjetio “Korejski zombi”.

“Stvari koje si rekao o ‘ring rustu’ na svojoj press konferenciji su me stvarno inspirirale. Hvala ti”, glasila je poruka koju je Jung preko Twittera uputio Cruzu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI