Jedna borba manje u Krakowu, Aisling Daly protiv Rande Markos na UFC 186

UFC 30.03.2015 11:59h Autor:

Randa Markos

Nakon što joj se ozlijedila protivnica Claudia Gadelha, s kojom se trebala susresti za 12 dana u Krakowu, Aisling Daly čekala je ime nove djevojke koja će joj se suprotstaviti. To je Randa Markos, no njihova borba seli iz Krakowa u Montreal, na UFC 186, dva tjedna kasnije.

Iako je Aisling Daly dobila novu protivnicu, njena borba ipak se neće održati u Krakowu, tako da će UFC Fight Night 64 sadržavati ipak samo dvije ženske borbe. Daly se trebala sastati s Claudiom Gadelhom u borbi koja bi pobjednicu dovela na korak od napada na titulu, no Brazilka se ozlijedila.

Daly će tako u kavez ući s Random Markos, no ne u Krakowu, nego u Kanadi, domovini njena protivnice. Bit će to na UFC 186, 25. travnja, na eventu koji je nedavno ostao bez glavne borbe, one između Renana Baraoa i TJ Dillashawa.

Markos i Daly su obje bile sudionice 20. sezone Ultimate Fightera, koja je dala, sad već bivšu, prvakinju Carlu Esparzu. Tamo se nisu susrela, a Markos je dogurala do polufinala, dok je Daly poražena u svojoj drugoj borbi unutar showa, da bi nakon toga pobjedom debitirala u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI