Jedna borba otpala s programa subotnjeg UFC eventa nakon ozljeda oba borca

UFC 07.03.2017 22:39h Autor:

Godofredo Pepey

Subotnji UFC Fight Night u brazilskoj Fortalezi imati će na svom programu borbu manje nego što je planirano nakon što su se ozlijedila čak dva borca. Sreća u nesreći je da su to Godofredo Pepey i Kyle Bochniak koji su se trebali boriti međusobno.

Do ovoga otkazivanja je došlo samo pet dana prije borbe, a uistinu je unikatan slučaj da se dogodilo istovremena prijava ozljede oba borca. Tako je UFC obavijestio kako je borba uklonjena s carda, odnosno da neće biti nikakve zamjene, upravo zbog toga što niti jedan nije sposoban nastupiti.

Trebala je to biti vrlo bitna borba za ove članove perolake kategorije. Uvijek vrlo atraktivni Pepey, finalist prvog brazilskog Ultimate Fightera, slavio je u četiri od svojih pet posljednjih borbi i uvijek su u pitanju bile sjajne završnice. Jedini poraz u tom je nizu doživio od uvijek neugodnog Darrena Elkinsa. Bochniak, s kojim se trebao boriti, ipak nije izgledao toliko impresivno, budući da ima polovičan uspjeh u svoja dva UFC nastupa, no i on je pokazao kako fanovima može priuštiti uzbuđenja.

Tako program, koji predvode Vitor Belfort i Kelvin Gastelum, ostaje na 12 borbi, od čega se čak pola nalazi na njegovom glavnom dijelu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI