Jessice Eye još jedna UFC borkinja u kečerskom ringu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2018 19:21h Autor:

Jessica Eye

Još jedno žensko UFC ime odradilo je gostovanje u kečerskom igru, a u pitanju je Jessica Eye, članica muha kategorije i timska kolegice Stipe Miočića.

Ipak, za razliku od Ronde Rousey, koja je potpisala za WWE čime se našla na najvećoj mogućoj pozornici ovog showa koji predstava kombinaciju borilačkog sporta i glume, Eye se odlučila zabaviti na malom eventu “Cleveland Knights Championship Wresling” promocije. Tamo je izašla kao pratnja jednog borca, a onda je u ringu pokazala i svoje vještine.

Eye je tamo imala “okršaj” s jednim krupnim tamnoputim borcem, sve dok nije došla njena pratnja i odradila posao udarcem stolicom preko leđa. Na kraju vidimo Jessicu gdje nosi pojas borca kojeg je dopratila, a u svakom slučaju možemo zaključiti kako se dobro zabavila.

Jessica je nedavno imala svoj debi u muha kategoriji, a tada je pobijedila Kalindru Fariu podijeljenom sudačkom odlukom nakon tri runde. Ta joj je pobjeda spasila posao u UFC-u jer je došla nakon niza od četiri poraza, ali ju je odmah plasirala na deseto mjesto ljestvice najnovije UFC-ove divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI