Joanna Jedrzejczyk: Izludila sam Gadelhu već na TUF snimanju

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2016 20:49h Autor:

Claudia Gadelha i Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk smatra kako je već na snimanju Ultimate Fightera slomila Claudiu Gadelha te da je jednim dijelom već pobijedila u njihovoj borbi.

Gadelha i Jedrzejczyk se sastaju u srpnju, na finalu Ultimate Fightera 23, kojem su bile suprotstavljene trenerice, a snimanje je završilo prošlog tjedna. Uskoro će krenuti i emitiranja, a nakon njega je event na kojem će nastupiti. Tako da uskoro započinju i pripreme, no Joanna je rekla nešto o samom TUF iskustvu:

“Viđali smo se svaki dan kroz šest tjedana, pa samo na neki čudan način postale i prijateljice. Nije mi bilo teško, bilo mi je zapravo jako zabavno i uživala sam u svakom trenutku. No, mislim da je njoj bilo puno teže i da je pomalo poludila, jer sam jedan dan bila fina prema njoj, pa idući ne. Tko zna kako je to ona podnijela.”

Onda je nastavila nešto o tome kako je djelovalo to na Gadelhu te zašto se tako ponašala. Joanna je inače vrlo dobra u trash talku i svemu što ide uz njega, odnosno to radi na jedan zanimljiv način, puno manje izravan od nekih poznatih muških kolega:

“Gledajte, ova borba je započela čim su najavili TUF te potvrdili datum borbe. Počela je 17. siječnja u Bostonu. I mislim kako sam je već slomila. Ne mogu si pomoći, to sam ja, ‘Joanna Champion’. Sad samo moram biti sigurno da odradim dobre pripreme te da je pobijedim 8. srpnja.”

Ta će borba biti dugo očekivani revanš njihove prve, u kojoj je Poljakinja slavila podijeljenom odlukom. Gadelha se od tad borila samo jednom, kad je savladala Jessicu Aguilar, pa iz tog razloga Joanna misli da ona možda i nije trebala biti tu:

“Mislim kako ona nije zaslužila ovu priliku, jer sam se od naše prošle borbe ja borila tri puta, a ona samo jednom. No, ona je prva na ljestvici izazivačica, pa je na neki način to zaslužila. Drago mi je da se borim protiv nje. Jako ju respektiram jer je sjajna sportašica i ima odličan jiu-jitsu. No, ja sam kompletna, ja sam prvakinja.”

Ma sve je to zapravo nebitno, mi se veselimo borbi i svemu što ide uz nju i prije nje. Bit će sjajno, nema tu nikakve sumnje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI