Joanna ljuta na produkciju: Ne gledam TUF, ne sviđa mi se kako me žele prikazati

UFC 03.06.2016 18:59h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk trenutno je u središtu pažnje fanova koji prate 23. sezonu Ultimate Fightera. Ipak, ona istu ne gleda, jer joj se ne sviđa način na koji je prikazana u showu.

Inače, u do sada prikazanim epizoda, svih šest boraca iz Joanninog tima doživjela je poraze od onih koje trenira njena buduća protivnica i velika nemeza, Claudia Gadelha. Kad se Joannu pitalo da prokomentira emitirane borbe, nije htjela, a dodala je razlog zašto:

“Ne gledam TUF jer mi se ne sviđa način na koji su me prikazali. Znam sve što se dogodilo, pa zato ne gledam. Pogledala sam prve dvije epizode i nisam bila sretna s onim što su odlučili emitirati, tako da mi je bolje da ne gledam dalje.”

Fanovi podosta kritiziraju i njen trenerski stil, odnosno čini se iz prikazanog da Claudia Gadelha svojim članovima tima prilazi puno studioznije i puno bolje razrađuje taktiku. Joanna se s tim ne slaže:

“Svaki dan slušaj o tome kako sam dobra trenerica i trening partnerica mojim timskim kolegama. To su rekli i moji borci iz tima, no to nisu prikazali na TV. Žele me prikazati kao lošu osobu, ali ja nisam takva. Zbog toga ne želim gledati, nego se fokusiram na borbu protiv Claudie.”

No, ne želi zbog cijelog iskustva koje joj je show donio, no ipak je poslala jedno upozorenje gledateljima.

“Ja sam tamo provela fantastično vrijeme, bilo je to sjajnih šest tjedana s tim borcima, s timovima i s ekipom showa. Ne krivim nikoga, niti Claudiu, niti ekipu iz TUF, niti samu sebe. Ja sam odradila moj posao i rekla što sam trebala reći. Rado bih sve to još jednom u budućnosti ponovila. Samo, nemojte vjerovati svemu što vidite na TV-u.”

Finalni event sezone na rasporedu je 8. srpnja, kad će se održati i borba između trenerica, Joanne Jedrzejczyk i Claudie Gadelhe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI