Joanna najavila obranu titule za UFC 211: Ponovno ću ispisati povijest! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2017 11:28h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Već smo pisali, a UFC je sada i službeno potvrdio, da će slamka prvakinja Joanna Jedrzejczyk braniti naslov protiv Jessice Andrade na UFC 211 priredbi u Dallasu.

“Jako sam sretna što mogu najaviti svoju iduću borbu. Suočit ću se s Jessicom Andrade 13. svibnja na UFC-u 211 u Dallasu. Ponovno ću ispisati povijest. Titulu sam osvojila prije dvije godine u Dallasu i branit ću je po peti put u Dallasu. Budite tamo i podržite me ili kupite PPV. Vidimo se n UFC-u 211, a sad se vraćam svom tajnom nindža treningu”, rekla je Joanna u videu kojeg prenosi Fox Sports.

Poljakinja je pojas osvojila na UFC-u 185 porazivši inauguralnu prvakinju Carlu Esparzu, nakon čega su pale Jessica Penne, Valerie Letourneau, Claudia Gadelha i Karolina Kowalikewicz. Brazilka Andrade je prošle godine debitirala u slamka kategoriji nanizavši tri pobjede te je rangirana na trećem mjestu, odmah ispod bivših izazivačica Gadelhe i Kowalkiewicz.

UFC 211 održava se 13. svibnja u American Airlines Centeru u Dallasu, savezna država Teksas. Priredbu predovodi revanš aktualnog prvaka teške kategorije Stipe Miočića i bivšeg prvaka Juniora dos Santosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI