Joanna uputila izazov Andrade: Pokušaj me nokautirati kada tvrdiš da možeš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2017 17:43h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk nije dobro reagirala na komentare iz time Jessice Andrade kako ima slabu bradu te da ju je lako nokautirati.

Jedrzejczyk u MMA karijeri još nema poraz, ali upravo Andrade mnogi smatraju za nju najtežim ispitom do sada. A dokaz da Poljakini nije svejedno je to što su je neki komentari čak šest tjedana prije borbe uspjeli izbaciti iz takta.

“Nije lijepo to što govori. Poznam ju već neko vrijeme, poznajem i njenog trenera Okamuru. Znam da ona ne govori engleski tako dobro i vjerojatno on piše stvari umjesto nje. On i ja smo bili dobri prijatelji, gotovo poput brata i sestre, pa ne razumijem zašto to radi. Više puta sam rekla, kada dobiješ priliku boriti se za titulu i promovirati se, moraš pokušati ostati svoj, ne smiješ poludjeti kao većina. Neka ona govori što hoće, ja sam fokusirana na borbu”, prokomentirala je izjavu o svojoj slaboj bradi.

Kao primjer, iz Jessicinog tima su naveli situaciju iz borbe protiv Karoline Kowalkiewicz. Joannina protivnika tada nije puno napravila, no imala je jednu jako dobru situaciju kad je prvakinja bila poljuljana. Joanna se ipak izvukla te do kraja kontrolirala borbu u kojoj je obranila titulu prvakinje.

“Ako već tvrdiš da imam slabu bradu, pokušaj me nokautirati. Referira se na situaciju iz borbe protiv Karoline, a tamo je bila situacija da me pogodila u nos baš u trenutku tog sam ja napadala, pa me je to malo izbacilo iz balansa. Naravno da me zaljuljala, no ona nije dotaknula moju bradu. Ista situacija se dogodila u borbi protiv Gadelhe. Naravno da me jak udarac može zaljuljati, no moja brada je jaka, ne brinem oko toga.”

Njihova borba na programu je UFC 211 eventa, kojeg 13. svibnja predvode Stipe Miočić i Fabricio Werdum.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI