Joe Rogan: Da sam ja sudac, Dana bi me mrzio više nego Mazzagatija

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2012 08:42h Autor:

Joe Rogan i Eddie Bravo

Joe Rogan je prilično oštro napao suca Marija Yamasakija nakon što je ovaj diskvalificirao Erika Silvu zbog nelegalnih udaraca u dvoboju protiv Carla Pratera na UFC-u 142.

No, sjajni UFC-ov komentator je bio u pravu i nitko mu ne bi smio zamjeriti njegovo preispitivanje sudačke odluke, nego se radi o hvale vrijednom potezu kakav se i traži od kvalitetnih komentatora. Rogan je na jednom forumu objasnio zašto je tako otvoreno kritizirao Yamasakija odmah u kavezu.

“On je sjajan čovjek i uvijek mi ga je drago vidjeti. No, kada ja uđem u oktogon ja predstavljam gledatelje kod kuće i oni bi imali logično pitanje. Kada je nešto kontroverzno, onda i ja moram iskreno pitati ono što me zanima. Da sam gledatelj kod kuće upravo bi me zanimalo ono što sam ga i pitao”, objašnjava Rogan i dodaje:

“Radi se definitivno o kontroverznoj odluci. Siguran sam da će se neki složiti s njom, a neki će reći da je bila pogrešna. To je bilo moje viđenje stvari. I ja radim greške, znam vrlo često zeznuti stvar. To je dio života. Čak i najbolji sudac svih vremena i moj veliki prijatelj Big John McCarthy je radio velike pogreške u svojoj karijeri. Da sam ja sudac, Dana bi me mrzio više nego što mrzi Mazagattija. Vjerujte mi, radi se o teškom poslu.”

UFC-ov komentator i dalje poštuje suca Yamasakija.

“On je jedan od najboljih MMA sudaca. U to nema sumnje. Dugo je u ovom sportu, dugo je u borilačkim vještinama i radi se jako pametnom čovjeku. Ja sam u tom trenutku vidio talentiranog borca kojem je uskraćena pobjeda. Osjećao sam potrebu da pitam suca zašto je to učinio”, zaključuje Rogan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI