Joe Rogan detektirao Rondin slom: Zabrijala je da je posebna…

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2016 10:41h Autor:

Ronda Rousey (Instagram)

Borilački svijet i dalje željno i nestrpljivo iščekuje povratak sportašice za koju se smatralo da je nepobjediva. No, Holly Holm je vrlo vješto demonstrirala da je i Ronda Rousey samo čovjek. Težak poraz koji je priuštila bivšoj UFC prvakinji je bio toliko težak da se Ronda još uvijek od njega oporavlja, a UFC analitičari daju svoja razmišljanja što se zapravo dogodilo s nepobjedivom judašicom.

Svoje mišljenje je 8 mjeseci nakon teškog poraza dao i slavni UFC komentator Joe Rogan.

“Ronda je upala u takozvanu holivudsku zamku. Ona je bila i još uvijek jest, zaista velika super zvijezda. Izgledala je nepobjedivo. Trgala je konkurenciju, a onda odjednom upala u zamku. To se događa kada netko zaista povjeruje u to da je poseban. Ona je prigrlila tu ideju u svojoj glavu. Kada si na vrhu, pomislis da si jebeno nepobjediv, da od tebe nema većeg, da te nitko neće zajebavati i da ćeš kroz konkurenciju doslovno protrčati. A onda te netko jednostavno rastavi na komade”, rekao je Rogan.

Istu grešku nije napravila Holly Holm koja je nedavno izjavila kako je odbila veliku filmsku ulogu upravo kako ne bi napravila istu grešku kao neke njezine kolegice. Dakako, mislila je na Rondu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI