John Dodson i Pedro Munhoz ekspresno dobili novi datum

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2018 18:54h Autor:

John Dodson i Pedro Munhoz

John Dodson i Pedro Munhoz nisu se borili proteklog vikenda u brazilskom Belemu, kao što je bilo planirano. Dodson nije prihvatio borbu nakon Munhozovog pada vage, no novi datum za njihovu borbu vrlo brzo je dogovoren.

Munhozov pad vage proteklog vikenda bio je zapravo kombinirani rezultat neodgovornog ponašanja od strane njega i njegovog tima, ali također i od strane UFC-a. Nakon što je već ranije imao loših iskustava s pristankom na borbu nakon što je protivnik pao vagu, Dodson je odlučio kako ipak neće nastupiti na eventu te je dodao kako se i dalje želi borit protiv Munhoza, nekog drugog datuma, na nekom drugom eventu.

UFC je to brzo omogućio i njih dvojica će se boriti na UFC 222, koji se održava 3. ožujka, iako još uvijek nije sigurno hoće li taj event i dalje nositi to ime ili će postati event iz Fight Night serije. UFC i dalje nije našao novu borbu za titulu, nakon što je s eventa otpao Max Holloway, a šanse da pronađu su postale minimalne. Iz tog razloga im se nikako ne isplati taj program ponuditi kao PPV.

Što se tiče Dodsona i Munhoza, u pitanju je vrlo bitna borba za bantam kategoriju. Munhoz (15-2, 5-2 UFC) je trenutno unutar niza od četiri pobjede, dok Dodson nije u tako dobroj situaciji. On u posljednje tri borbe ima jednu pobjedu, ali i dva poraza vrlo neizvjesnim podijeljenim odlukama, od Johna Linekera i Marlona Moraesa. Sad protiv sebe ponovno ima Brazilca, u borbi koja ovisi o njegovom ostanku među izglednim kandidatima za vrh kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI