John McCarthy ponovno će suditi u Nevadi

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2014 11:13h Autor:

Big John McCarthy

Nakon što sedam godina nije sudio niti jednu profesionalnu borbu u Las Vegasu, jedan od najpoznatijih MMA sudaca, John McCarthy, ponovno će dobiti licencu za rad u saveznoj državi Nevadu, čiji je Las Vegas glavni grad.

Big John McCarty jedan je od najpopularnijih MMA sudaca, a većina fanova ga proglašava najboljim na svijetu, uz Herb Deana. Ipak, taj cijenjeni sportski djelatnik već sedam godina nije radio u Las Vegasu, odnosno saveznoj državi Nevada, gdje se održavaju gotovi svi najjači MMA eventi svijeta.

To je bilo prije svega zbog njegovih izuzetno loših odnosa s Keithom Keizerom, donedavnim predsjednikom atletske komisije Nevade, koji je svojevoljno odbijao Big Johnu dati licencu za rad u toj državi. Ipak, Kaizer već neko vrijeme nije na čelu NSAC-a, a sad je došlo vrijeme za povratak tog suca na najveću scenu.

Očekuje se kako bi Big John mogao suditi već UFC 178 event krajem rujna, a to će sigurno razveseliti fanove, budući da je riječ o sucu koji uistinu rijetko griješi i njegove se odluke vrlo često prezentiraju kao ogledni primjer kako bi MMA sudac trebao reagirati u određenim situacijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI