Johnson i Horiguchi promovirani u glavnu UFC 186 borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2015 21:24h Autor:

Demetrious Johnson i Kyoji Horiguchi

Kao što se moglo i očekivati, Demetrious Johnson i Kyoji Horiguchi su promovirani u glavnu borbu UFC 186 eventa u Montrealu. Borba Thomasa Almeide i Yvesa Jabouina dodana je na glavni program.

Doslovno "ni kriv ni dužan", Demetrious Johnson po drugi put za redom dobiva mjesto u glavnoj borbi PPV eventa, nakon otkazivanja prvotno planirane glavne borbe. Prvi put se to dogodilo na UFC 178 eventu, gdje je nastupio u glavnoj borbi protiv Chrisa Cariasa, nakon otkazivanja borbe Jonesa i Cormiera, a sad se to dogodilo nakon ozljede Renana Baraoa.

Ovo je zapravo potpuno smislena odluka, budući da je riječ o borbi za titulu, a UFC nema luksuz premještati neku drugu borbu za titulu na ovaj program. Računaju na to da je "card", na kojem se nalaze borci kao Rampage Jackson, Michael Bisping i Abel Trujillo te mnoštvo kanadskih boraca, dovoljno jak za zainteresirati publiku.

Također, glavni program ovog eventa ostati će na pet borbi, nakon što je na "main card" promovirana borba Thomasa Almeide i Yvesa Jabouina.

UFC 186 – program

Demetrious Johnson vs. Kyoji Horiguchi
Quinton Jackson vs. Fabio Maldonado
Michael Bisping vs. C.B. Dollaway
John Makdessi vs. Abel Trujillo
Thomas Almeida vs. Yves Jabouin

Patrick Cote vs. Joe Riggs
Alexis Davis vs. Sarah Kaufman
Bryan Barberena vs. Chad Laprise
Olivier Aubin-Mercier vs. David Michaud
Chris Clements vs. Nordine Taleb
Valerie Letourneau vs. Jessica Rakoczy

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI