Johny Hendricks pred debi u srednjoj: Jedem što hoću, uživam u životu i treningu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2017 00:52h Autor:

Johny Hendrecks/Photo:Louis DeLuca/The Dallas Morning News

Još je manje od tri dana ostalo do debi nastupa Johnya Hendricksa u UFC-ovoj srednjoj kategoriji, a bivši prvak kaže kako već dugo nije bio ovako sretan tijekom priprema za neku borbu.

Hendricks se u kanadskom Halifaxu bori protiv Hectora Lombarda u sunaslovnoj borbi eventa, a nakon dugo vremena za jednu se borbu priprema bez straha kako neće uspjeti zadovoljiti 77 kilograma na vagi. Ovog puta granica mu je 84 kilograma.

“Ubijao sam svoje tijelo da bih imao 77 kilograma. I onda sam pomislio, ako ću već gubiti odlukama sudaca, neka do bude do 84 kilograma gdje bih mogao ponovno uživati u borbama. Već preko godinu dana sam razmišljao o toj odluci, no sada sam tek napravio taj korak. Sada, na ovoj kilaži, jedem i pijem što želim, ponovno uživam u životu, uživam u treningu. Treniram dva puta na dan“, rekao je Big Rigg.

Što se tiče toga kakvo mu je stanje s kilogramima, otkrio je i to. Ovu izjavu dao je u prijepodnevnim  satima srijede po američkom vremenu:

“Trenutno sam nešto ispod 90 kilograma, ali cilj je već sutra biti na 86. Onda imam dva kilograma viška koji neće biti problem, a mogu još normalno trenirati. Vjerujem kako će ovo ići lako, posebno jer treniram dva puta dnevno, a s dva sata pravog hrvačkog treninga se može skinuti četiri kilograma. Ne brinem uopće, ovo će biti lagano.”

Nadamo se kako Johny neće upasti u neočekivane probleme. Iako najavljuje kako će sve lako riješiti, šest kilograma viška samo dva dana prije vaganja i nije tako malo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI