Johny Hendricks: Već sam sparirao s Gastelumom i nije završilo dobro za njega

UFC 30.06.2016 12:03h Autor:

Josh Koscheck vs Johny Hendricks

Popis borbi UFC-a 200 toliko je zatrpan da se malo priča o Johnyju Hendricksu i Kevinu Gastelumu koji će se obračunati na jednoj od uvodnih borbi programa. Iako se dosada nisu sreli u oktogonu obojica znaju što očekivati budući da su već sparirali u prošlosti. Bivši prvak Hendricks upravo na temelju tih sparinga vjeruje u svoju pobjedu 9. srpnja u Las Vegasu.

Gostujući na Submission Radiu “Bigg Rigg” je prokomentirao svog protivnika, ali i otkrio tko je bolje prošao kada su testirali sposobnosti iza zatvorenih vrata.

“On se voli kretati prema naprijed. To je definitivno nešto što ja mogu iskoristiti protiv njega. I način na koji baca udarce. Ne želim previše ulaziti u detalje jer neki se tiču moje taktike, ali pročitao sam način na koji radi određene stvari. Gledao sam snimke i pronašao način kako da to iskoristim protiv njega.

I stvarno se nadam da će se boriti na taj način, ali također sam se pripremio za borca koji zna da ja udaram jako i koji zna da je već sparirao samnom i to nije prošlo dobro za njega. Tako da mislim da će raditi malo i jednog i drugog, gledat će može li se postaviti kao borac koji hoda naprijed i hodat će naprijed”, rekao je Hendricks.

Hendricks u borbu s Gastelumom dolazi nakon teškog poraza od Stephena “Wonderboy” Thompsona koji ga je u veljači zaustavio u prvoj rundi.

Gastelum će također tražiti povratak na pobjedničke staze nakon što je u listopadu podijeljenom odlukom sudaca izgubio meč protiv Neila Magnyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI