Jon Jones idući protivnik Andersona Silve?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2012 10:07h Autor:

Anderson Silva (Photo by Tatame.com)

 

 Glavno pitanje među MMA fanovima glasi tko je idući protivnik Andersona Silve, a čini se da bi odgovor mogao biti prilično iznenađujući – Jon Jones!

Anderson Silva pobijedio je noćas Chaela Sonnena lakše nego je to većina očekivala ili barem onaj dio MMA fanova skloniji američkom borcu. Sada se postavlja pitanje tko je idući za kojeg bi se barem moglo pretpostavljati da je sposoban ugroziti Andersonovu dominaciju u srednjoj kategoriji.

Odgovor bi kod nekih možda mogao biti Hector Lombard, no o njemu noćas nakon priredbe UFC 148 ipak nije bilo govora, iako je najavljeno da bi već nakon svoje prve pobjede mogao dobiti priliku u meču za titulu prvaka.

Još prije je bilo određenih nagađanja da bi Anderson čak mogao spustiti kilažu i u velter kategoriji se sučeliti s Georgeom St-Pierreom, no to se ipak nije nikad dogodilo. Nakon noćašnjeg meča nagađanja su otišla u potpuno drugom smjeru.

Novinari su upitali Danu Whitea koliko je realna šansa da Anderson ponovno odradi jedan meč u poluteškoj kategoriji, a da mu protivnik bude aktualni prvak Jon Jones, koji doduše ima zakazan već meč za nešto malo manje od dva mjeseca na UFC-u 151.

Naime, Anderson se već dva puta na molbu UFC-a borio u poluteškoj kategoriji. “Ta dva meča koja je odradio kao poluteškaš, to nije bilo zato što je on tako htio, već zato što smo ga mi zamolili”, odgovorio je Dana te nije htio demantirati mogućnost meča Jones VS Silva.

Jedino je ipak sigurno, trilogija Silva VS Sonnen ipak neće ugledati svjetlo dana. “Silva se više ne želi boriti protiv Sonnena”, rekao je White sa smiješkom na licu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI