Jon Jones: Nakon ove borbe Cormierova karijera je gotova

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2016 10:38h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Jon Jones vjeruje, ne samo da će 9. srpnja pobijediti poluteškaškog prvaka Daniela Cormiera, već da će pobjedom ujedno i završiti njegovu karijeru.

Jones bi mogao biti u pravu. Iako je bivši olimpijac, pobjednik teškaškog Stikeforce Grand Prixa i trenutni UFC prvak, s 37 godina Cormier si ne može priuštiti još jedan poraz. Pobjeda nad “Bonesom” stoga je ključna ako “DC” želi potvrditi da je pravi kralj poluteške divizije i najbolji poluteškaš svih vremena.

“Mislim da je na DC-u veliki pritisak. Nakon što dobijem ovu drugu borbu, on je gotov. Stvarno je gotov. Napravio je odličan posao kao komentator, ali njegovo nasljedstvo će primiti težak udarac ako ponovno izgubi. Mislim da je pritisak jednostavno na njemu. Za njega je ovo usitinu ‘sve ili ništa’ situacija.

Drago mi je što sam ja u poziciji u kojoj jesam, imam osjećaj da je na meni pritisak puno manji. Imam 28 godina i vremena boriti se, s druge strane, ako on izgubi ovu borbu bit će kao da nikada niti nije bio prvak, i mislim da je i on toga svjestan“, rekao je Jones za medije.

Priliku da spasi svoje nasljedstvo Cormier će imati 9. srpnja na UFC 200 priredbi u Las Vegasu gdje će braniti pojas protiv Jonesa u glavnoj borbi večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI