Jon Jones uskoro ponovno u kavezu: Najvjerojatnije protiv Hendersona!

UFC 08.01.2012 10:56h Autor:

Jones i Machida na službenoj vagi

Jon Jones je nakon meča protiv Lyota Machide od čelnika UFC-a zatražio čak pet mjeseci odmora. No, samo tri tjedna mirovanja natjerala su ga da promjeni svoju odluku, nazove Danu Whitea i kaže:

“Spreman sam, dajte mi bilo koga!”

Naravno, glavni čovjek promocije je oduševljeno prihvatio njegovu ideju i jučer ju je priopćio novinarima. Najvjerojatniji protivnik Jonesu bit će Dan Henderson, a ne Rashad Evans kako se prvotno mislilo (Evans prvo treba pobijediti Phila Davisa).

“Jones me nazvao prije četiri dana i rekao mi je: OK, hajdemo! Gotov sam sa svojim odmorom. Rekao mi je da je inicijalno želio odmor, no predomislio se i sada se želi boriti što prije. Spreman je”, objašnjava White i dodaje:

“Najizgledniji protivnik je Dan Henderson, a onda, ukoliko Rashad pobijedi Davisa, a Jones Henda, mogao bi se boriti protiv Rashada. Vidjet ćemo kako se stvari odvijaju, možda bi se čak mogao odmah boriti protiv protiv Rashada, ako ovaj pobijedi u svom meču.”

S ozlijeđenim GSP-om, tek operiranim JDS-om, rekovalescentom Andersonom Silvom koji tek treba čekati kako će završiti dvoboj Sonnena i Munoza, te Aldom koji se već za nekoliko dana bori na UFC-u 142, sasvim je jasno kako se UFC našao u škripcu. Naime, većina ovih šampiona neće tako skoro moći u kavez, pa je Dana White vrlo vjerojatno uvjerio Jonesa da mu dugi odmor ipak nije u interesu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI