Jones: Ne želim biti onaj koji će prebiti Andersona!

UFC 11.07.2012 08:47h Autor:

Jon Jones

 

 Jon Jones nije previše oduševljen nagađanjima da bi upravo on mogao biti idući protivnik nezaustavljivog Andersona Silve, jer smatra da je to situacija u kojoj oboje gube.

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, trenutno se bavi svojim problemom s alkoholom te odlazi na terapije, no uskoro ga očekuje povratak u kavez. Idući protivnik mu je Dan Henderson, no nakon toga mnogi zazivaju da mu protivnik bude nezaustavljivi Anderson Silva.

Takva nagađanja pojavila su se odmah nakon meča Andersona Silve i Chaela Sonnena, Dana White nije previše htio komentirati tu mogućnost, no borci su vrlo jasni, oni se ne žele boriti ipak međusobno.

“Ne radi se o tome da se ja ne želim boriti s njime ili on sa mnom. Da budem potpuno iskren, u tom meču oboje imamo jako puno za izgubiti. Jedan prema drugome imamo ogromno poštovanje, a i uostalom nalazimo se u različitim kategorijama”, rekao je Jones.

“Tu su i sponzorski ugovori koji su prilično veliki, a ključna stvar da ih zadržimo je da nastavimo pobjeđivati. Ako se sučelimo, netko će biti poražen, netko će ostati bez titule. Ne želim biti taj koji će prebiti Andersona Silvu, ali isto tako i ne želim biti taj koji će izgubiti od njega, to je porazna situacija za oboje.”

“Kad bismo bili u istoj kategoriji naš meč bi bio neizbježan, ali ovako svatko dominira u svojoj kategoriji i neke stvari jednostavno ne moraju biti viđene”, zaključak je UFC-ova prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI