Jones o najtežem meču i najslađoj pobjedi svoje karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2016 15:04h Autor:

Jon Jones

UFC 200 će nam u glavnoj borbi večeri donijeti revanš susreta s početka 2015. godine u kojem je Jon Jones obranio naslov u dvoboju s Danielom Cormierom. Dvojac će se ponovno susresti 9. srpnja, ali ovoga puta s Cormierom kao vlasnikom ‘pravog’ pojasa, a “Bonesom” kao osobom koja u meč ulazi s onim privremenog prvaka.

Iako će mnogi vidjeti DC-a kao Jonesovog najvećeg rivala, najmlađi prvak u povijesti organizacije ne dijeli takvo mišljenje te u razgovoru s Fox Sportsom otkriva na koju je pobjedu najviše ponosan, a koju je najteže izborio.

“Mislim da je izvedba s kojom sam najviše zadovoljan ona kada sam pobijedio Rashada Evansa. On je lik koji me osobno poznaje, trenirao je sa mnom i bio je, ja mislim, na omjeru 15-1 uočio našeg meča. Jedini poraz doživio je u dvoboju s Lyotom Machidom. On je bio pobjednik, a nokautirao je i Chucka Liddella. Jednostavno je bio opak lik. Sviđa mi se da je ta borba izgledala jednostrano, to je borba kojom se najviše ponosim”, otkrio je Jones.

Najtežu borbu Jonesove karijere ne trebamo previše predstavljati. Svi koji su ispratili njegove nastupe zanaju kako je meč s Alexanderom Gustafssonom iz 2013. najteže izborena pobjeda u njegovoj karijeri.

“Kada govorimo o mojem najtežem meču, onda bi to bio onaj s Alexanderom Gustafssonom. U jednom trenutku naše borbe bio sam uzdrman od njegovog udarca. Zbog njega sam krvario i on me natjerao na posjet bolnici nakon meča”, izjavio je Jones pa nastavio o Cormieru:

“Daniel Cormier… borba s njim nije bila ništa teža od one s Gloverom Teixeirom. Prve tri runde je bio konkurentan, a nakon toga sam s lakoćom potvrdio pobjedu. On mi ne predstavlja najveći izazov, niti neku prijetnju. On je samo dio putovanja i jako sam uzbuđen što ću imati priliku da ga još jednom prebijem i riješim ga se za sva vremena”, zaključio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI