Jones objasnio zašto ne želi da McCarthy sudi njegovu borbu s Cormierom

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2016 10:11h Autor:

John McCarthy & Jon Jones

Vijest da će ponajbolji sudac u sportu “Big” John McCarthy biti treći čovjek u kavezu tokom finalne borbe UFC-a 200 između Daniela Cormiera i Jona Jonesa nije se svidjela Jonesovom timu koji je na istu odluku Atletske komisije Nevade podnio žalbu. Kamp privremenog prvaka poluteške kategorije nije iznio konkretne razloge za, sada već odbijeni zahtjev, no sam “Bones” je u razgovoru s novinarima otkrio zašto ne želi da tako iskusni veteran nadgleda njegovu borbu za naslov 9. srpnja.

“Preferirao bih bilo kojeg suca osim njega”, rekao je Jones.

McCarthy sudi borbe u organizaciji još od UFC 2 priredbe te je bio u oktogonu tokom nekih Jonesovih velikih borbi, poput one između Alexandera Gustafssona i Vitora Belforta. No unatoč iskustvu i zajedničkoj prošlosti Jones je pronašao neke razloge zbog kojih bi preferirao drugog suca.

“To je mješavina mnogih stvari tokom godina. Sama energija. Imam osjećaj kao da nemamo najbolju energiju. To je akumulacija nekih stvari koje su dogodile tokom određenih borbi i osobnih interakcija. Mislim da vam to ne treba kada se borite s tako dobrim borcem kao što je ‘DC’.”

Jones također tvrdi da bi McCarthy, budući da je nepoželjan, sam trebao tražiti da mu se taj meč jednostavno ne dodjeli.

“On vjerojatno sudi negdje jedanput tjedno. Za mene, ovo je moj život, ovo je moja priča i moje nasljedstvo. Meni je ovo sve, i ako se ne slažem s njegovom energijom koju donosi borbu, da sam na njegovom mjestu, ja ne bih uopće htio biti toga. Znate na što mislim? Ako niste dobrodošli, zašto bi ste uopće htjeli biti dio nečije velike večeri. Ja bih rekao,’ Preskočit ću ovu, ne želim sudjelovati u njoj.”

Kakvu god energiju imali, McCarthy na Jonesovu žalost definitivno ostaje sudac glavne borbe UFC 200 priredbe koja je na rasporedu 9. srpnja u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI