Jones odgovorio “odvratnom ” Covintgonu na optužbe o steroidima: “Ti si posebna vrsta lažljivca”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2018 10:32h Autor:

Colby Covington Jon Jones

Jon Jones je odgovorio na izjave velter izazivača i svog bivšeg cimera Colbyja Covingtona koji ga je optužio da već godinama koristi steroide.

Covington, koji se sutra na UFC-u 225 protiv Rafaela dos Anjosa bori za privremeni pojas velter kategorije, u nedavnom je intervjuu rekao da Jones steroide koristi još od fakulteta kada su bili cimeri te tvrdi da je bio žrtva Jonesovih ispada bijesa uzrokovanih steroidima.

“Tek je počeo koristiti steroide i stalno je bio lud. Došao bi doma i počeo se derati na mene. ‘Koji kurac radiš Colby? Operi suđe!’ Jednostavno bi poludio. Vidio bih mu ‘roid rage’ u očima”, rekao je Covington na emisiji Jim and Sam show.

J0nes je odgovorio putem Twittera i Covingtona nazvao lažljivcem.

“Ti si posebna vrsta lažljivca i iskreno te žalim. Zapravo,  još više žalim bilo koju osobu u tvom životu koja ti vjeruje jednu riječ kada zineš. Impresivno je kako ti laži izlaze iz usta. Ti si odvratan.”

U drugoj poruci koju je kasnije izbrisao Jones se našalio na račun incidenta kojeg je Covington imao s Fabriciom Werdumom kada ga je brazilski teškaš udario s vrećicom u kojoj se nalazio bumerang.

“Dat ću 50 tisuća dolara čovjeku koji ga pogodi bumerangom sutra kad bude hodao prema kavezu. Ne, samo se šalim.”

U još jednoj poruci Jones je jasno dao znanja da neće navijati za Covingtona na UFC-u 225.

“Podijelite ako se molite da će RDA uspjeti sutra.”

Jones se nalazi pod privremenom suspenzijom zbog pozitivnog doping testa uoči UFC-a 214 na kojem je nokautirao Daniela Cormiera i još uvijek čeka službenu kaznu antidopinške agencije USADA-e.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI