Jones pobjesnio na spomen Cormiera kao najvećeg ikad: Gdje sam ja u toj priči?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2018 12:02h Autor:

Cormier vs. Jones

Jon Jones reagirao je na UFC-ovu objavu na Twitteru, u kojoj su fanovi upitani o tome što misle hoće li Daniel Cormier moći biti smatram najvećim borcem ikad, ukoliko 7. srpnja dođe do pobjede nad Stipom Miočićem. “Bones” je zvučao jako ljut.

UFC je citirao Cormierovu izjavu u kojoj je naveo kako ima 39 godina, a da se i dalje bori s mladim gladnim borcima i izlazi podignute ruke. Uz to su dodali pitanje fanovima hoće li Cormier postati najveći ikad ukoliko savlada Stipu Miočića na UFC 226 eventu te mu uzme pojas teške kategorije. Time bi naravno postao jedini kojem je to ikada uspjelo.

Jedan od onih koji su odgovorili bio je jedini čovjek koji je Cormiera savladao, i to dva puta, iako mu je ona druga pobjeda s pravom oduzeta nakon doping pada. Jonesu se takvo pitanje uopće nije svidjelo pa je UFC-u uzvratio protupitanjem oko toga gdje bi bilo njegovo mjesto u takvim temama te je zamolio da budu realni i prestanu postavljati takvo pitanje.

Ipak, nije sve ostalo samo na tome, nego je Jones imao još dvije poruke, kojima je usput odgovarao fanovima koji su komentirali njegovu objavu.

“Ukoliko je on uopće tema takvih pitanja, što sam onda ja? Jesam ja jedan jedini?”, upitao je, a onda je ostavio poruku po kojoj bi se dalo zaključiti kako je izuzetno nabrijan na povratak: “Ne mogu dočekati da se vratim na posao i nekome opalim šamarčinu.”

Da bi se Jones vratio, prvo mora odraditi svoje pravne obaveze, a nakon prvog saslušanja stvari po njega baš i ne izgledaju najbolje.

what have you done for me lately? Let’s just be real and stop asking this question https://t.co/Tw3FcpH3bK

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI