Jones priznao da mora pripaziti oko uboda u oči

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2014 17:59h Autor:

Jon Jones

Jon Jones prokomentirao je neke elemente iz svog stila borbe te priznao kako mora pripaziti oko uboda u oči, za koje je još jedno ponovio kako dolaze bez ikakve namjere.

U većini prethodnih borbi UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategorija, Jona Jonesa, dogodila se barem jedan situacija gdje je Jones protivnika pogodio prstom u oku. Fanovi, a i neke poznate osobe iz MMA svijeta, kao Bas Rutten, zbog toga su Jonesa nazvali prljavim borcem, smatrajući kako je to dio njegove taktike. Sad je to prokomentirao i sam Jones.

"Nikad nisam rekao da ne mislim da je to prljavo. No, to je nešto što napravim instinktivno. To je nešto na ćemu bih trebao porati, jer se jednostavno samo dogodi. Potpuno sam svjestan što tadi i potpuno sam svjestan kritika koje za to dobivam, no uistinu, u tome nema nikakve namjere", rekao je Johnny Bones.

Nakon toga je nastavio s objašnjenjem: "Ako gledate moje borbe, situacije u koji pogodim protivnike prstom u oko, to su gotovo uvijek one gdje ispružim ruku kao reakciju na napad protivnika. Inače ciljam dlanom protivnikovo čelo, no jednostavno se dogodi da ga pogodim prstom u oko. Moram poraditi na tome i pokušati ne ponavljati te pogreške."

Zanimljiva se situacija stvara oko pitanja koljena Daniela Cormiera, koje je nedavno operirano. Odnosno, postavlja se pitanje hoće li Jones s namjerom krenuti što prije pogodi to mjesto. "Ja nisam borac koji voli nanositi ozljede, mnogi kažu da se borim prljavo, no ja uistinu nisam takav. Ja stompam noge mojih protivnika jer je to moja taktika koju uvijek prakticiram i sigurno ću mu gađati i to koljeno koji put. Nema to veze s njegovom ozljedom, to je jednostavno način na koji se ja borim", završio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI