Jonesov tim pokušao promijeniti suca borbe s Cormierom, no Big John ipak ostaje

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2016 16:26h Autor:

Big John McCarthy

Iz tima Jona Jonesa pokušali su službenim putem urgirati na micanje suca Johna McCarthy s mjesta glavnog suca borbe protiv Daniela Cormiera. No, atletska komisija nije uvažila njihovu zamolbu.

Nije poznato što Jones i njegov tim imaju protiv McCarthy, suca koji se nalazio unutar kaveza tijekom Jonesovih borbi protiv Alexandera Gustafssona, Vitora Belforta i Lyota Machide. Ipak, predsjednik atletske komisije Nevade izašao je u javnost s izjavom:

“Ranije ovog jutra, došao mi je e-mail od kampa Jona Jonesa, koji su izrazili zabrinutost situacijom što bi  John McCarthy trebao biti sudac u borbi protiv Daniela Cormiera. Povodom njihovih prigovora, odradio sam kratku istragu. Iako u potpunosti respektiram njihove komentare, nisam mogao pronaći nešto što bi dovelo do toga da promijenim svoju prvobitnu odluku.”

Tako će McCarthy ponovno imati priliku dijeliti pravdu u jednoj velikoj borbi, iako se to neće svidjeti Jonesovom timu. Nije poznato što imaju protiv trenutno najboljeg svjetskog suca, posebno jer u prethodne tri borbe koje je sudio Jonesu nije imao niti jednu znatnu pogrešku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI