Jose Aldo o biografskom filmu: Nemoguće je ne zaplakati

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2016 10:16h Autor:

Jose Aldo Jr.

Jučer je u Rio De Janeiru premijerno prikazan “Mais forte que o mundo” (“Jači od svijeta”), film baziran na životnoj priči najdugovječnijeg prvaka perolake kategorije, Josea Alda. Bivši UFC prvak priznao je da ga je njegova životna priča prikazana na velikom platnu dirnula do suza.

“Nevjerojatan je. Priča je emocionalna i zato mislim da će vas ovaj film dirnuti bez obzira na to jeste li borilački fan ili ne. Kada sam ga prvi put gledao bio sam toliko uzbuđen što je moja priča prikazana u filmu da zapravo nisam obraćao pozornost (smijeh). Drugi put sam stvarno pratio priču. Bilo je teško ponovno proživjeti neke trenutke iz prošlosti, ali ja sam prebrodio sve kroz što sam prošao”, rekao je Aldo medijima.

U filmu koji miješa činjenice iz Aldovog života s dozom fikcije prikazani su problemi i težak put koji je Aldo kao dijete prošao u Manausu, pa do Rija de Janeira gdje se uputio kako bi ostvario san i postao borac. Glavna priča filma vrti se oko Aldovog problematičnog odnosa s ocem koji je bio alkoholičar i često je tukao njegovu majku.

“Nemoguće je ne zaplakati. Bili vi MMA fan ili ne, ovo je prekrasan film. To je moj film tako da mislim da je predivan (smijeh). Moj odnos s ocem, herojem i zločincem, je u filmu prekrasno prikazan”, dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI