Jose Aldo o McGregorovoj krađi pojasa: To je najbolje što može učiniti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2015 23:38h Autor:

Jose Aldo

Conor McGregor je na posljednjoj UFC 189 svjetskoj promo press konferenciji, koja se u utorak održala u Dublinu, na početku pressice sa stola ukrao Joseu Aldu pojas prvaka. Počelo je naguravanje, ali je Dana White stao između prvaka i izazivača kako ne bi došlo do pravog obračuna tri mjeseca prije borbe. Prvak je nakon presice izjavio da je to "najbliže što McGregor može doći do pojasa."

U Dublinu je vladala ludnica. Irci su eksplozijama ovacija pratili svaku riječ njihovog junaka. No to nije omelo Brazilca.

"Ništa nisam osjetio.", izjavio je Jose Aldo. "To je najbolje što može učiniti jer ću ga prebiti kad se sljedeći put nađe nasuprot mene."

Jose i Conor su posljednjih 12 dana promovirali svoju borbu u 10 velikih gradova svijeta. Počeli su u Riju, a završili u Dublinu.

"Sad je vrijeme za odlazak kući i povratak treninzima. Brate, rasturit ću ga! Pregazit ću ga!", izjavio je Aldo.

Dvojac se nikad nije potukao, kao što se to dogodilo s Jonesom i Cormierom, iako je bilo nekoliko vrlo "bliskih" situacija. Conor je u Los Angelesu uzeo Aldov pojas i izazivao ga, u Torontu je Brazilca odostraga uhvatio za vrat, a u Dublinu je Dana imao najviše posla oko razdvajanja prvaka i izazivača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI