Jose Aldo optužio medije da krivo prenose njegove izjave!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2015 11:00h Autor:

Jose Aldo

Nakon što je UFC objavio da će temeljem novog antidopinškog programa zabraniti borcima korištenje infuzije nakon vaganja kako bi se rehidrirali većina je boraca iskazala nezadovoljstvo takvom odlukom, a među njima je bio i prvak u pero kategoriji Jose Aldo.

Aldo je u to vrijeme govorio da će bez obzira na zabranu nastaviti uzimati infuziju kako bi se rehidrirao te da Antidopinška komisija (USADA) to neće moći dokazati.

"I dalje ću to raditi. Nije me briga. Svejedno ću to raditi. Jedino ako će staviti čuvara sa mnom 24 sata. Otići ću kod nekog prijatelja ili u drugu sobu u hotelu. Ionako me neće izbaciti iz borbe. To nije doping. Kažu da će me testirati. Kako će to napraviti? Jedino ako imaju neke nove tehnike. Stvarno su glupi.", bila je tadašnja izjava Alda.

Nakon toga su se Aldo i njegov tim našli sa UFC-ovim predstavnikom za antidoping Jeffom Novitzkyim i predsjednikom UFC-a Danom Whiteom te rekli da se radilo o šali i da su mediji sve krivo prenijeli.

"Kad nešto izjavim novinarima u Brazilu neke se stvari krivo prevedu i u intervjuu sve ispadne krivo. Svi znaju da se pravila moraju poštovati.", rekao je Aldo i potpuno promijenio priču.

Jose Aldo će se 12. prosinca boriti za ujedinjenje naslova prvaka protiv Conora McGregora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI