Junior Dos Santos: Werdum je tri puta odbio borbu protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2017 22:41h Autor:

Junior dos Santos

Iako ispred sebe ima borbu za teškašku titulu, koju će u svibnju odraditi protiv Stipe Miočića, Junior Dos Santos ne može pobjeći od priče o Fabriciu Werdumu.

Razlog tome se nalazi velikim dijelom u tome što Werdum vrlo često u svojim izjavama spominje njega, što Junioru nikako nije jasno iz jednog prostor razloga. Posljednjih mjeseci su tri puta imali priliku susresti se u kavezu, ali Werdum je svaki puta odbio. Cigano je ispričao nešto detaljnije o tome:

“Jako sam zbunjen oko cijele situacije jer sam mislio kako se Werdum želi boriti protiv mene, no sada mi više ništa nije jasno. U listopadu sam bio spreman se boriti i Werdumu sam ponuđen, a on me je odbio. Kada je Cain otpao s UFC 207, također su me zvali, a on je ponovno odbio, iako sam ju prihvatio sedam dana prije održavanja. Treći slučaj se dogodio nakon što je meni otkazao Stefan Struve. Ponudili su mu borbu protiv mene, a on je ponovno rekao ne.”

Ipak, Werdum je nastavio s vrlo neugodnim izjavama prema svom sunarodnjaku, pa ga je čak i prozvao prikrivenim homoseksualcem. No, jedna stvar je Juniora posebno razljutila, no s vremenom mu je postala smiješna.

“Na kraju ne razumijem kako može govoriti toliko ružnih stvari. Nakon što je tri puta odbio borbu, on kaže kako će mi doći u dvoranu i tamo me prebiti. Odbio je priliku da me pobijedi u pravoj borbi i zaradi velike novce, a sada priča kako će me prebiti u mojoj dvorani! Što se tom tipu vrti kroz glavu?”

Werdum i Dos Santos će ući istoga dana u isti kavez, no protiv različitih protivnika. Biti će to na svibnjaskom UFC 211 eventu. Werdum će se na glavnom program boriti protiv Bena Rothwella, dok će Dos Santos u glavnoj borbi pokušati Stipi Miočiću oduzeti pojas prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI