Junior vjeruje da Werdum može pobijediti Caina

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2014 21:33h Autor:

Junior dos Santos

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Junior Dos Santos, procijenio je šanse Fabricia Werduma u borbi protiv Caina Velasqueza. Isto tako, naveo je kako će on biti Werdumov navijač, jer želi da se pojas prvaka vrati u Brazil.

Junior Dos Santos dva puta je uvjerljivo poražen od Caina Velasqueza i sigurno će mu trebati nekoliko pobjeda prije nego dobije novu šansu za povratak teškaškog pojasa. Za to vrijeme namjerava biti blizu, a kao bivši prvak jedan je od onih čije je mišljenje veoma traženo.

"Werdumov nastup u posljednjoj borbi bio je impresivan. Nikad ga nisam vidio da se bori tako dobro kao što se borio protiv Brownea. Ostvario je veliku pobjedu i u potpunosti zaslužio napad na naslov", rekao je JDS o Werdumu.

Nije bilo teško zaključiti za koga će Dos Santos navijati u toj borbi: "Ja sam Brazilac i želim da se pojas vrati u Brazil i iz tog razloga navijat ću za Werduma. Cain je nevjerojatan borac fantastične kondicije, no isto tako znam da Werdum žestoko trenira. Da, on ima šansi, posebno ako se bude borio kao u posljednjoj borbi."

Junior Dos Santos se oporavlja od ozljede i čeka novu borbu, a to bi vjerojatno trebao biti supermeč protiv Stipe Miočića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI