Kasno pali: Cormier poručio Franku Miru da će ga prebiti “na cesti” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2017 10:38h Autor:

Cormier vs. Mir

Čini se kako je UFC prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier tek ovih dana pročitao sve reakcije na svoj poraz protiv Jona Jonesa, ali i ono što se događalo u Octagonu nakon što ga je Jones nokautirao. Podsjećamo kako je “DC” nesvjestan što se dogodilo, napao suca McCarthyja, ali i ostale službenike koji su mu pokušali pomoći da se ustane na noge. Djelovao je dezorijentirano i izgubljeno, a tijekom intervjua u Octagonu je i zaplakao.

Većina je pružila podršku tada bivšem (danas ponovno sadašnjem) UFC prvaku u tom za njega vrlo emotivnom trenutku. Frank Mir nije bio jedan od njih. U svom podcastu je napao Cormiera zbog suza u borilištu te je ustvrdio da se tako ne smiju ponašati pravi borci.“To je jedan od onih trenutaka kada nije dopušteno plakati. A to je kad te netko prebije. Oprostite mi, ali mi živimo i dalje u vrlo patrijahalnom svijetu. I zato moramo razmišljati o tome kako se muškarac treba ponašati. Kada te netko prebio dok si bio malen u dvorištu iza škole, ako kreneš plakati pred svima, to izgleda jako loše. A Daniel Cormier je svejedno zaplakao. Zaplakao je i nakon prvog poraza. Kada je silazio iz kaveza sreo je Caina Velasqueza, stavio je glavu na njegovo rame i plakao je”, rekao je bivši UFC prvak, a danas član Bellatorovog rostera u svom podcastu te je dodao:

“Ja sam dobio od Dos Santosa nekoliko teških udaraca u glavi, a uspio sam se iskontrolirati. Pomislio sam u glavi: ‘nemoj slučajno zaplakati ispred publike…’ Mislim da postoje situacije kada je u redu da muškarac pokaže emocije, a postoje trenuci kada to nije slučaj. Mislim da možete razumijeti što pričam. Kada te netko prebije, vjerujem da nije prikladno plakati pred javnosti.”S obzirom da je Cormier danima nakon teškog poraza bio odsječen od javnosti, očito je tek ovih dana do njega stigao Mirov podcast i njegove kritike. A očito je i da te kritike nije dobro primio.

“Frank Mir, razbit ću te ponovno, kada te vidim” – kratko i jasno je poručio svom bivšem kolegi na Twitteru.

Ovo “ponovno” se odnosi na njihov prvi meč. “DC” je naime debitirao u UFC-u upravo protiv Mira te je slavio sudačkom odlukom. S obzirom da je Cormier danas zvijezda UFC-a, a Mir je nakon doping skandala otišao u Bellator, teško je očekivati da ćemo dvojac vidjeti u borilištu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI