Kavanagh: Diaz zbog neaktivnosti ne zaslužuje borbu s McGregorom prije Fergusona ili Khabiba

UFC 18.02.2018 19:14h Autor:

Conor McGregor & John Kavanagh

Da borba između Conora McGregora i Natea Diaza u ovom trenutku nema smisla slaže se čak i irčev trener John Kavanagh koji je inače bio najveći zagovornik njihove trilogijske borbe.

McGregor je nakon revanša s Diazom osvojio UFC-ov pojas lake kategorije i odradio boksački meč protiv Floyda Mayweathera. Borac iz Stocktona je s druge strane bio sasvim neaktivan. Iako je Diaz nedavno izrazio želju za povratkom u oktogon negdje na ljeto, Kavanagh kao i većina fanova smatra da s obzirom na situaciju, trilogija s McGregorom sada nema smisla.

“Očekivao sam da će Diaz biti jednako aktivan pa čak i aktivniji od Conora. Conor je u međuvremenu odradio MMA borbu i boksački meč, a Natea uopće nismo vidjeli u akciji. Stoga, počeo sam mijenjati mišljenje. I među fanovima se jasno vidi da bi sada radije gledali Khabiba ili Fergusona nego Diaza. Vjerojatno iz istog razloga- zato što Nate nije aktivan.”

Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov se 7. travnja na UFC-u 223 bore za pojas lake kategorije nakon čega bi se McGregor (koji je još uvijek službeno prvak) trebao boriti s pobjednikom. Kavanagh zato smatra da bi Diazu bilo najpametnije odraditi neku borbu u međuvremenu i pobjedom osigurati novi meč s “The Notoriousom:”

“Stoga, ne bi bilo u redu da se ta borba dogodi prije one s pobjednikom između Khabiba i Fergusona. Conor, Khabib i Tony su bili zaposleni. Nate nije. Zato mislim da bi Nate trebao odraditi jednu borbu u međuvremenu. On protiv Woodleyja, čuo sam tu glasinu. Ili protiv nekog dobrog borca iz lake kategorije. I kad bi se MMA bogovi nasmiješili- on bi pobijedio, Conor bi se borio s pobjednikom od njih dvojice i onda za Staru godinu imate ovu sjajnu superborbu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI