Kavanagh podijelio inspirativnu priču iz dana skromnog McGregora (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 12:54h Autor:

Conor McGregor

Prije milijunskih zarada, skupih automobila, odijela i satova, Conor McGregor bio je samo jedan u nizu skromnih boraca koji su sanjali zvjezdani status u kojem on danas uživa.

Njegov trener John Kavanagh tvrdi da se taj isti skromni dečko i dalje krije u danas najvećoj UFC-ovoj zvijezdi, a kao podsjetnik na dane kada je to dolazilo do izražaja odlučio je podijeliti fotografiju koja dolazi iz McGregorovog UFC debija i okršaja s Marcusom Brimageom.

“Čuvam ove još od njegovog debija. Uvijek ću pamtiti kada smo se nakon završetka borbe, poslije tog uspješnog debija i osvojenog bonusa, vratili u svlačionicu spakirati torbe, a onda je on uočio ove na podu. Bilo ih je nekoliko viška koje uvijek ostanu nakon što razni timovi napuste backstage.

‘Evo treneru, spakirajte ih. Možemo ih iskoristiti u dvorani, nema potrebe da ostanu neiskorištene!'” – prenio je Kavanagh Conorove riječi pa nastavio.

“Došao sam doma, stavio ih u ladicu i rekao si da će mi biti konstantni podsjetnik na dane kada smo si teško mogli priuštiti nove ljepljive trake za bandaže. Okolnosti su se od tada popravile, ali mentalitet je isti”, napisao je irski trener uz fotografiju na svom profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI