Khabib Nurmagomedov: McGregor je pun nepoštovanja prema UFC-u, a ja imam 20 puta više fanova od njega

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 11:48h Autor:

Khabib Nurmagomedov

U svom druženju s fanovima i novinara, Khabib Nurmagomedov nije mogao izbjeći pitanje o Conoru McGregoru, odnosno trebao je iznijeti svoje mišljenje o ponašaju irskog borca u posljednje vrijeme.

Nurmagomedovu se ne sviđa McGregorovo ponašanja, odnosno smatra kako je “pljunuo na ruku koja hrani”, odnosno da se prebrzo razbahatio, posebno ako se zna da prije četiri godine nije imao gotovo ništa, odnosno kako je sam izjavio da je bio na rubu da postane beskućnik. Također, ne vjeruje da Irac ima toliku podršku koliko se pokušava prikazati:

“Ako Conor McGregor ima jednom fana, ja imam 20 puta više fanova od njega. UFC bi trebao malo razmisliti o svojim planovima, jer ta kokoš nije lojalna. Ako se sjećate njegove prve borbe, nakon nje je molio Danu za 50.000 dolara bonusa. UFC ga je stvorio, da se nije borio u UFC-u nikada ne bi napravio ništa u svom životu. A sada govori kako može bez UFC-a, kako se bez UFC može natjecati u boksu. Po mom mišljenju, to je bezobrazno i izraz nepoštovanja prema UFC-u.”

Ukoliko Nurmagomedov idućeg mjeseca savlada Tonya Fergusona, a McGregor ipak odluči i dalje se boriti u UFC-u, upravo njihova borba trebala bi biti ono što će se zvati borbom godine 2017. Onda je gotovo sigurno i novo obaranje nekih rekorda. No, prije toga se ipak mora dogoditi nekoliko stvari.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI