Khabib: Ovo je najveća borba u povijesti UFC-ove lake kategorije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2017 09:44h Autor:

Nurmagomedov vs Ferguson (Instagram)

Borba Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona ovog će nam vikenda odrediti privremenog prvaka u lakoj kategoriji te, nadamo se, idućeg izazivača za Conora McGregora. S obzirom na njihovu formu i nevjerojatne pobjedničke nizove (Khabib 8, Tony 9 u oktogonu), možemo ustvrditi kako je riječ o posebnom i rijetko viđenom MMA dvoboju, a njegove veličine svjestan je i dagestanski borac koji ga je odlučio opisati kao najvećeg u povijesti ove kategorije.

“Puno će ljudi gledati ovu borbu i baza mojih fanova je ogromna. Ovo je jako velika borba. Po mojem mišljenju, najveća u povijesti UFC-ove lake kategorije”, najavio je Khabib u The MMA Houru sunaslovnu borbu UFC 209 eventa.

Khabib vjeruje i kako je tijekom posljednjih verbalnih ratova ušao u Fergusonovu glavu te tvrdi da osjeća kako je “El Cucuy” postao nervozan.

“Osjećam da je Tony malo nervozan, baš kao i svi moji protivnici. No meni je to zabavno i uživam u tome. Sada se sve promijenilo i razgovor je gotov. Stigli smo u Vegas i samo nas pet dana dijeli do borbe. Ne mogu dočekati da se vrata kaveza zatvore”, izjavio je Khabib i nadodao da osjeća kako UFC postepeno gradi njegovo ime, a samim time sada puno bolje razumije financijsku stranu priče i razloge zbog kojih je promocija stavila McGregora u meč s Eddiejom Alvarezom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI