Khabibov otac šokirao izjavama: “Mojem je sinu preostala godina i pol, do 30-te mora završiti karijeru!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.02.2017 11:57h Autor:

Khabib Nurmagomedov (Instagram)

Posljednje izjave Abdulmanapa Nurmagomedova šokirale su sve MMA fanove, posebno one njegovog sina Khabiba.

Otac i dugogodišnji trener neporaženog dagestanskog borca ovog je vikenda u razgovoru s Life.ru portalom otkrio kako će se njegov sin vjerojatno umiroviti tijekom iduće godine.

Abdulmanap smatra je Khabibu za borbe na najvišem nivou preostala možda još godina i pol dana te od njega očekuje da karijeru zaključi do 30-te godine.

“Ne želim uznemiriti fanove, ali Khabib ima 28 godina i do 30-te mora završiti karijeru. Nikad prije nisam iznosio ovo mišljenje, ali se bojim da mu je preostalo još godinu i pol dana”, izjavio je Khabibov otac pa malo pobliže objasnio razloge koji bi mogli ležati iza ove odluke.

“Želim da bude zdrava osoba, osoba sposobna razmišljati. Želim da razvija druge borce. U ovoliko velikom sportu, karijera između 24-te i 30-te godine je dovoljna”, zaključio je Abdulmanap.

Khabib će 20. rujna navršiti 29 godina. Iza njega je savršeni omjer od 24-0, a ovog ga vikenda čeka borba za privremeni pojas u kojoj će ga dočekati najveći izazov njegove dosadašnje karijere – Tony Ferguson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI